2024.04.19. Nyugállományúak Bálja

2024.03.19. Nyugállományúak Bálja

A Budapesti Nyugállományúak Klubjánál az elmúlt években hagyománnyá vált Nyugállományúak Bálja idén is megrendezésre került a Stefánia Palotában. Az április 19én, 16 órai kezdettel indult táncest központi szervezésben, Bartos Éva és Szekuláné Csilla hatalmas munkabírásának köszönhetően, zökkenőmentesen került lebonyolításra, közel 160 fő részvételével.

Dr. Keszthelyi Gyula ddtbk., klubelnök üdvözlő szavait követően az első fellépő az Ökrös zenekar volt; a férfikar egy szólistájával operett-slágereket adott elő. Ezután a maglódi Roszicska – Harmatocska szlovák hagyományőrző táncegyüttes lépett fel (a “rosa” magyarul harmatot jelent, kicsinyítő képzővel “rosička”- harmatocska.). A vacsora utáni kiváló hangulatot a Sétahajó zenekar szolgáltatta, amely lendületes ritmusokkal, jól ismert régi slágerekkel emelte tetőfokára a jelenlevők táncos kedvét. Színvonalas, kulturált szórakozással szereztek maguknak a már nem egészen fiatal táncosok emlékezetes élményeket.

Szavakkal lehetetlen visszaadni a remek hangulatot, a finom ízeket, a pezsdítő zenét, az együtt szórakozás örömteli élményét. Sokakban megfogalmazódott az óhaj: jövőre veletek ugyanitt!

(Fotók: Murányi Sándor)

Vélemény, hozzászólás?