Dokumentumok

Ezen oldalon elsősorban olyan, a Klub, a tagozatok és a tagok jogállását, a szabályos működést, annak korlátait, tartalmazó dokumentumokat talál az olvasó:

  1. Jogszabályok szabályzatok, tájékoztatók menüpontban: a klubéletet meghatározó jelenleg érvényben levő központi, valamint a klub által alkotott/hozott dokumentumokat.
  2. Határozatok menüpontban: a Klub fórumain hozott döntések, határozatok gyűjteményét.
  3. Nyomtatványok menüpontban: a beadványok kérelmek, felterjesztésekhez előírt, szükséges és használt nyomtatványok, letölthető, szerkeszthető formában.
  4. Tervezési okmányok menüpontban: az éves munkánk, klubéletünk tervezéséhez készített – klubtanácsülési határozatban megerősített – munkaokmányokat.
  5. HOKOSZ krónika menüpontban: az eddig megjelent lapszámok láthatók, olvashatók és tölthetők le.

A „félkövér dőlt betűvel szedett” menüpontok tartalma rákattintásra megnyílik, és olvashatóvá, másolhatóvá, letölthetővé válik!

Az oldal jelenleg, a 2022. december végén hatályos, és eddig készített, megalkotott, dokumentumokat, mintaokmányokat, és az addig meghozott határozatokat tartalmazza.

Figyelem!!! Az oldal tartalma folyamatosan frissül!Az aktuális változások, az újonnan megjelenő, készült/készített okmányok, dokumentumok, az elnökség által folyamatosan pontosításra és kiegészítésre kerülnek.

 A tartartalmat tekintve, ez az oldal elsősorban a titkárok oldala lesz, de bizonyára hasznos információkat tartalmaz minden érdeklődőnek!

 Klubtitkár