2023. szeptemberi klubnapról

A tagság egyöntetű igénye alapján a nyári szünetet követő első klubnapunkra, szept. 21-re bográcsozást terveztünk. Már déltől ott voltunk a Civil Ház kertjében és elindult a tervezett paprikás krumpli készítése. A már előkészített induló alapanyag, a zsírszalonna hamarosan olvadozott a bográcsban. A többi hozzávalót szorgos kezek tisztították, szeletelték. A tervezett 14 órára gyakorlatilag készen is lett a bográcsos étel. Lányi Aladár elnök rövid megnyitója után el is kezdtük a paprikáskrumplit osztani, kóstolgatni. Mindenki meg volt elégedve a minőséggel, egyesek még repetáztak is. A klubnap végére a bogrács teljesen üres lett. A klubnapot és a paprikáskrumpli evést a kertbe szerveztük. Az időjárás is kedvezett a kerti programhoz.

Rövid szünet után megemlékeztünk a június 12-én elhunyt Karádi Lászlóné, Ilonka tagtársunkról. Ezután köszöntöttük a júniusi, júliusi, augusztusi és szeptemberi születés- és névnapos tagjainkat.

Az egyebek napirendi pontban a kulturális eseményekre hívtuk fel tagjaink figyelmét, így a Civil Házban látható Duflex fotókiállításra és a folytatódó Nyugdíjas Akadémia előadására.

Author: lanyiane