Tagozatok

Közlekedési tagozat

2016 február 29-ikén (szökőév!) alakult meg a tagozatunk! Ebben az évben tartjuk az 5. éves ÉVFORDULÓNKAT!

Alakuló létszámunk 23 fő volt, az ezt követő klubnapon 5 fő új tag lett felvéve. 2018-ig - mivel nem volt hely tagozatunk részére a Stefánia Palotában!-  változó helyszínekkel – Bp. Soroksári úti objektum, Kerepesi út 29/B, Kőbánya Törekvés vasútas kultúrotthon –, de havi rendszerezettséggel megtartottuk a klubnapjainkat! 2018-tól a Stefániában a 219-es szoba mindenhónap második szerdáján a rendelkezésünkre áll a klubnapjaink megrendezésére!

Tagozatunk létszámának ala;kulása az elmúlt 5 évben:

  • 2016 27 fő;
  • 2017 33 fő;
  • 2018 32 fő;
  • 2019 42 fő;
  • 2020 41 fő.

Megalakulásunk 6 fő tagozat társunk hunyt el.

Rendszeresen szerveztünk kirándulással egybekötött csoportos programokat! Ilyenek voltak: kihelyezett tagozatülés Verőcemaroson, Környén, Újszászon, Pusztavacson, Szolnokon a REPTÁRBAN, Budapesten a Vasúttörténeti Parkban és a különböző múzeumokban. A klubnapjainkra rendszeresen hívtunk külső, neves előadókat, de tagjaink is tartottak szakmai előadásokat!

Klubnapjainkon rendszeresen köszöntöttük az aktuális név-és születésnaposainkat. Két alkalommal sikerült közös évzáró vacsorát szerveznünk.

2020 júniusától havonta megtartjuk az ONLINE tagozatüléseinket!

Tagjaink közül az eltelt időszakban 9 fő részesült különböző, HM szintű elismerésben.

2019-ben választottunk tiszteletbeli elnököt Borczván Béla ny. mk. ezredes személyében.

Az MH BPNYK vezetésének és klub többi tagozatának ezen évforduló alkalmából is köszönettel tartozunk azért, hogy befogadtak bennünket ebbe a nyugdíjas közösségbe, ahol nagyon jó együtt lenni!!!

TOVÁBBI JÓ EGYÜTTMŰKÖDÉST ÉS JÓ ERŐT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK a KLUB minden tagjának!

 

„SEMMI SEM TÖRTÉNIK, AMÍG VALAMI MEG NEM MOZDUL!”

 

Dr. Németh Ernő ny. ezredes

tagozatelnök