Tagozatok

Pénzügyi tagozat

Nándi! Én köszönöm a barátságodat és a sok szervezést azért, hogy különleges helyekre juthattam el veletek! (Programjaink rendszeres résztvevője)

Dörnesz Nándorné

Köszönjük a képeket! Köszönjük Nándi a remek szervezést! Remélem, (és nemcsak a magam nevében), hogy a további programokon már ott leszel! (Tagozatunk egyik lelkes aktivistája)

Tuncsik Veronika

Köszönöm Nagyon Kellemesen Éreztem Magam, Veletek

Tumpeck Zsuzsanna

„1975-ben keveredtem az állományba, még Börgöndön, utána Tökölön, és a többi évben - 2012. áprilisig - Pesten. Tulajdon képen egész életem a pénzügyhöz kötődik, minden beosztásban jól éreztem magam. Most örömmel láttam, kezd "összeverődni" a szakmát szeretők társasága, mert véleményem szerint, aki egyszer ide keveredett - akár csak a fegyveres testülethez- jól érzi magát a csapatban, és nagyon kötődik. Egyelőre fő állású nagymama vagyok 4 unokával, de ha lehet, szívesen találkozom veletek! (Új csoporttag Budapestről, még nem klubtag)”

 

Klári Nándori

„Köszönöm szépen a képeket, ismét gyönyörűek, mint mindig. Szép nap volt Kalocsán.”

 

Gabriella Kaszásné Bokor

"Én köszönöm a mai napot, a megemlékezést apuról. Jó volt látni azt a közösséget, ahol jól érezte magát, ahol megbecsülték, ezért nem lehetek eléggé hálás Neked, ezt próbáltuk kifejezni az adományunkkal, ami jó helyre került."

 

Lontai Éva, néhai Lontai Lajos altábornagy, tagozatunk volt örökös tagja leánya, aki apjuk hagyatékából két becses darabbal ajándékozta meg tagozatunkat

"Köszönöm a személyre szóló - név, születésnap-hó-év - köszöntő dekrét'et továbbá a nagy vonalú kávé (arabica) és bor (Bock) ajándékaimat! Mikor iszom - elég sokáig tart majd - jó szóval foglak emlegetni! Köszönöm, megtartom ezt a 70.-t jó emlékezetemben!"

 

KOVÁCS DEZSŐ